Professionel hjemmeside – nye muligheder med WordPress 3.8

Så er det super populære CMS system WordPress kommet i version 3.8 og her er der virkelig kommet guf under motorhjelmen.

Vi har nu testet systemet igennem og der er indtil flere forbedringer i forhold til de tidligere versioner, så der er tale om en væsentlig opgradering.

Det er blevet meget lækkert i et enkelt, intuitivt og fladt design, som også virker langt bedre hvis du administrerer din professionelle hjemmeside gennem mobile enheder.  Det er lavet i responsive design (mobilvenligt design) så du også kan lave ændringer på farten.

Professionel hjemmeside responsive design | WordPress 3.8

 

 

 

 

 

 

Brugen af Open Sans skrifttypen får administrationen til at fremstå mere gennemskuelig og elegant, så det hele virker ‘lettere’ end i de tidligere udgaver. Desuden fylder det ikke meget mere end ca 300 kb at downloade en administrationsside, hvilket får administrationen til at reagere hurtigt og kvikt.


Farveskema der kan afspejle din personlighed

WordPress 3.8 har desuden fået en række nye farver du kan vælge til administration.

Så hvis du administrerer flere hjemmesider, kan du benytte forskellige farver til hver af dem. Smart.

http://www.sitepoint.com/whats-new-wordpress-3-8/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nye ‘widget’ muligheder

En professionel hjemmeside er opbygget af plugins med moduler til programfaciliteter, samt ‘widgets’ der kalder programstumper frem på hjemmesiden.

Også her er der sket en væsentlig forbedring og det er nu langt mere overskueligt at finde rundt i.
Hvis du har en stor skærm er der flere steder du nu kan gemme og sortere dine widgets og på en mobil enhed, skal du blot klikke på dem for at aktivere dem.

 

Nyt standard tema i WordPress 3.8

Skab et elegant magasin tema med det nye, gratis tema der følger med WordPress 3.8.

Der er pæne muligheder for bruger ændringer, så du kan få det ‘look’ du ønsker. Og så er det selvfølgelig i responsive design!

professionel_hjemmeside_responsive_design_wordpress_3.8_theme