Internet på mobile enheder tager over

Peter – Webjoiners

Nu går det stærkt! Internet på mobile enheder som tablets og smartphones er ved at blive det foretrukne medie, når der søges på nettet! Er dit hjemmeside design forberedt på det?
Der er flere lande, hvor det har overhalet stationære computere og laptops indenom og det breder sig lynhurtigt.

Det sker i takt med at bredbåndsforbindelserne til telefonnettet bliver hurtigere og hurtigere. Folk på farten har bedre tid, når de sidder i toget eller andre steder til at forberede sig til arbejdsdagen, planlægge opgaver osv.

Mediehuset Ingeniøren skriver bl.a.: ”

Eksplosiv vækst i mobil brugeradaption

Det har været nogle år undervejs, men nu er det en realitet: Mobiler og smartphones stormer frem som platforme for bl.a. nyhedsformidling. Faktisk går det dobbelt så stærkt som med internettets udvikling tilbage i 90’erne og 00’erne.

Langt de fleste hjemmesider eller firmasider er IKKE opdateret til at håndtere de nye platforme ordentligt. Det bliver noget småtteri på en smartphone og der skal scrolles både til højre og venstre.

Derfor skal alt nye hjemmesider i dag udvikles i “responsive design”. Dvs. at hjemmesiden registrerer hvilken platform brugeren benytter og retter sig ind derefter.
Prøv selv at gøre vores hjemmeside mindre som om det er et vindue på en smartphone, så kan I se at designet retter sig ind.

Bare en lille hint når du skal ud og hente tilbud på en ny hjemmeside – husk at bede om et responsive design… 🙂

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar