Til lykke til WordPress fra os.

professionel hjemmeside design

Peter – Webjoiners

HIP HIP HURRAAAAA!!! WordPress fejrer i år 10 års fødselsdag!

I internet termer er 10 år en ældgammel dame, men hvad er det så der gør at WordPress bliver ved med at genopfinde sig selv og stadig virker ungt?
Hvorfor er WordPress i dag verdens største CMS system med hen ved 70 millioner hjemmesider der benytter sig af systemet?
Og hvorfor er WordPress udbredt i mere end 158 forskellige lande og i næsten lige så mange forskellige sprog?

Det er , kort sagt, fordi det er næsten lige så nemt at vedligeholde en hel firmahjemmeside, som det er at opdatere en blog.

WordPress startede i sin tid som et blog system der var udviklet som et innovativt og let tilgængeligt system. Det skulle være hamrende let at opsætte sin egen blog og komme med små status opdateringer.

Denne funktion er bibeholdt den dag i dag, men takket være open source og en kæmpe community verden over, er det udviklet til et langt mere omfattende system.Men den lette funktionalitet er stadig bibeholdt!

 

Et kæmpe skattekammer af temaer for wordpress

Når man vælger at benytte sig af en wordpress løsning, skal man først beslutte sig for det ‘look’ og design der passer til ens firma profil.

Der er mange firmaer over hele verden, der er specialister i at udvikle WordPress temaer – de laver simpelthen ikke andet.
Så kommer der sådan firmaer som os i Webjoiners og køber en skabelon i samråd med vores kunde og ud fra det, bygger vi så den nye hjemmeside.
Selvfølgelig i samarbejde med udviklerne at temaet og kunden.

 

Teknisk support og hjælp.

En anden ting der gør WordPress stærk er, at der er mange specialister rundt omkring.
Mange firmaer har altid i baghovedet “jamen hvad nu hvis firmaet der har lavet vores hjemmeside løsning lukker, er vi så fuldstændig lost?”
Styrken ved en stor og stærk WordPress community er, at der altid vil være et andet firma der kan overtage vedligeholdelsen og videreudviklingen.

 

Jamen hvad er så ulempen ved WordPress?

Der er som sagt rigtig mange fordele.
Men hvis wordpress hjemmesiden skal indeholde lukkede områder, særlige brugertilladelser eller indeholder store produktgrupper, bliver systemet for tungt at arbejde med.

Derfor er det altid en vurdering om funktionalitet og størrelse når man vælger sin hjemmeside løsning.
Og derfor har vi mere end et CMS system som vi benytter os af hos Webjoners. Drupal er en ny, stor opkomling som er blevet utrolig populær, når man skal udvikle de lidt mere omfattende løsninger.

Læs mere om vores professionelle hjemmeside design her

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar